• +381 (011) 7873-737
  • Kružni Put 214, Leštane
  • info@zimland.rs
Kontakt

Latest Blog

Home > Single Blog

ZimLand

Pred Vama je novo ime u svetu mlečnih proizvoda. Nakon 23 godine uspešnog rada i razvoja došao je trenutak da pokrenemo sopstvenu robnu marku, jer smo sazreli i kao firma, jer su nam ljudski resursi dostigli najviši nivo, jer imamo infrastrukturu koja takav jedan poduhvat može da iznese. I na kraju najvažnije, jer imamo dobre i verne poslovne partnere koji proizvode vrhunske proizvode i na koje ćemo se u budućem razvoju našeg brenda oslanjati u potpunosti, jer je u pitanju poverenje sticano dugo vremena.

Ime ZimLand dolazi od imena naše matične kompanije ZIM i dodatka LAND što znači zemlja, u ovom slučaju naša zemlja Srbija iz koje nam dolaze naši mlečni proizvodi vrhunskog kvaliteta. Proizvodni pogon se nalazi u Nišu, u kome se u renomiranoj mlekari Milk House najsavremenijom tehnologijom izrađuje naše sveže mleko, jogurt, kiselo mleko, pavlaka. Naše kačkavalje proizvodi Mlekara KiKa iz Kikinde, kuća sa dugom tradicijom i starim dokazanim recepturama.

Pozivamo Vas da probate sve naše artikle, među kojima posebno ističemo Mleko. Ukoliko ste zaboravili pun miris i ukus pravog mleka otkrićete ga ponovo, a ukoliko ga niste ni probali imate priliku da to sada učinite. Naše mleko je sveže, sa kraćim rokom trajanja, prerađeno samo onoliko koliko je neophodno da se upakuje i dospe na vašu trpezu... jer samo tako se može sačuvati pun ukus i miris pravog mleka. Nabavljamo ga od proizvođača sa Stare i Suve planine i obronaka Malog Jastrebca. Nedirnuta priroda i iskusni domaćini garant su njegovog kvaliteta, koji dobijamo sa nezagađenih pašnjaka, čistih voda, od reskog vazduha, u predelima gde nema industrije i velikih urbanih sredina. 

Od tog i takvog mleka dobijamo i ostale proizvode: jogurt, probio jogurt, pavlaku i kiselo mleko, kao i naše izuzetne kačkavalje Edamer, Gauda i Ementaler. Njihova proizvodnja se odvija u strogo kontrolisanim uslovima zatvorenog proizvodnog ciklusa u najmodernijim pogonima savremene tehnologije, i sa svim potrebnim sertifikatima koji apsolutno garantuju ispravnost i kvalitet.

Zadovoljstvo u uživanju u ukusnom, zdravom, hranljivom mleku i mlečnim proizvodima punog ukusa i arome želimo da podelimo sa Vama. - ZimLand -